Uzaktan Eğitim Nedir ve Faydaları Nelerdir?

  • Anasayfa
  • Uzaktan Eğitim Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Uzaktan Eğitim Nedir ve Faydaları Nelerdir?

Blog Image
  • Simge Topcu
  • 24.05.2023

Pandemi dönemiyle beraber artıp günümüzde hala popülerliğini koruyan tercihlerden birisi de uzaktan eğitim sistemi. Tabii ki uzaktan eğitim sistemi fitness-spor alanında da yıllardır kullanılıyor. Peki fitness uzaktan eğitim sistemi nedir ve avantajları nelerdir, birlikte inceleyelim. Fitness uzaktan eğitim sistemi kişiye özel hazırlanan antrenman ve beslenme programlarının öğrenciye online ulaştırılması ve eğitim boyunca danışma süreçlerini kapsar. Eğitim süresince programları uygulayan öğrenci, aklına takılan soruları yine online şekilde koçuna danışır.
 

Peki avantajları neler?


İlk olarak en büyük avantajı yüz yüze derslere oranla uzaktan fitness eğitiminin fiyatının çok daha uygun olmasıdır. Ayrıca verim alma şansı da çok daha fazla olur. Diğer avantajlarından biri de çalışılan hocanın müsait olduğu tarih ve saatlere göre kendinizi ayarlamak zorunda kalmadan gün içinde zamanınızı çok daha etkili ve verimli geçirebilirsiniz. Çünkü fitness uzaktan eğitimde antrenman size özel hazırlanır bu sayede ne zaman, nerede yapacağınıza kendiniz karar verebilirsiniz. Son olarak sizin için hazırlanmış programları kendi hayatınıza uyarlamak ve sürdürülebilir bir şekilde devam etmek size öz motivasyon ve öz disiplin kazandırır. Zaman ve mekân olarak kimseye bağımlı kalmadan sürdürebildiğiniz için çok daha verimli şekilde ilerleyebilirsiniz.

Mobil uygulama ile uzaktan fitness eğitiminin farkı nedir?


Simge Fitness mobil uygulamada profesyonel destek ile iletişim halinde olarak uygulanan uzaktan eğitim sisteminde programlar hedefiniz, sosyal yaşantınız, sağlık durumunuz, fiziksel özellikleriniz, kişisel tercihleriniz dikkate alınarak hazırlanır. 

Uygulamanın anlaşılabilir ara yüzü ile beslenme ve antrenman programlarına kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Ayrıca antrenman hareketlerinin uygulama içinde videolu gösterimi sayesinde verimli bir antrenman deneyimi yaşayabilirsiniz. Beslenme öğün bildirimlerinizin kontrolü sayesinde yedikleriniz hakkında soru işaretiniz kalmaz ve nerede yanlış seçim yaptığınızı fark etmenizi sağlar. Ayrıca yapacağınız antrenman bildirimleri ile sürece sadık kalmanız amaçlanmıştır.


Uzaktan fitness eğitiminde, online koç Simge Topcu eşliğinde geçireceğiniz süreç sonunda farkındalığınız artmış olacak. Edindiğiniz bilgileri ömrünüz boyunca kendi hayatınıza uyarlayarak daha sağlıklı ve fit bir hayat geçirmeniz mümkün olacak. Buradaki amaçlardan en değerlisi, size bir bilinci aşılamak ve yeni alışkanlıklar edindirmek. Bu nedenle Simge Topcu ile online fitness eğitiminden sonra da hayatınızda yaptığınız değişimleri sürdürmek, olayın mantığını kavradığınız için çok daha kolay olacak!

Linke tıklayarak uzaktan eğitim paketlerini inceleyebilirsiniz.https://simgetopcu.com/product?category=uzaktan-egitim